QUI SOM

L’empresa Constructora Immobiliària Carracedo, es va fundar a l’any 1.972, per un únic soci i fundador Sr. Josep Garcia Fernandez. Posteriorment a l’any 2007, es converteix en Societat Anònima de la qual el Sr. Josep Garcia Fernandez, segueix sent el soci majoritari y la resta d’accions pertanyen als seus fills.

La característica de Constructora Immobiliària Carracedo S.A., es ser una empresa de confiança, de proximitat a la direcció facultativa i al client, amb la única idea de col·laborar conjuntament, amb rigor, tenint com objectiu aconseguir una obra amb la màxima qualitat, el mínim cost possible, tècnicament perfecte i amb el compliment dels terminis.

La capacitat i professionalitat del seu equip humà li permet abastat qualsevol camp dins de la construcció, tant en obra civil com en edificació i en rehabilitació.

En Constructora Immobiliària Carracedo S.A. conflueix el millor de la petita empresa familiar (confiança, tracte personalitzat i minuciositat per als clients mes exigents) i el millor de la gran empresa (capacitat tècnica, capacitat econòmica, infraestructura i experiència)

Constructora Immobiliària Carracedo S.A. compta dins del seu equip humà amb Enginyers Superiors i Tècnics amb amplia experiència en obra civil, edificació i rehabilitació.